E-book beïnvloed je eigen geluk

 

Beïnvloed je eigen geluk

Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar levensgeluk, wat best een klus is, omdat gelukkig zijn zo subjectief is. Hierdoor wordt het wel steeds interessanter om antwoord te krijgen op de vraag: Wat is beïnvloedbaar en wat niet? En dat wat beïnvloedbaar is, hoe beïnvloed ik dat dan?

Wetenschappelijk is bewezen dat als je echt investeert in je geluk, dat dit leidt tot betere resultaten op verschillende gebieden, in je werk en je leven.

Als je gelukkig bent, ervaar je vanuit jouw eigenheid meer vreugde, rust en keuzemogelijkheden in meerdere contexten van je leven. Dit is het startpunt van succes en resultaat voor jezelf en je omgeving, niet andersom!

 

 


Hartelijk dank voor dit prachtige cadeau! Je hebt me opnieuw geïnspireerd; oorzaak jouw E-book.Dat levensgeluk belangrijker is dan werkplezier stond voor mij voorop. Zoals jij de ingrediënten beschrijft in het E-book, fantastisch.
Ik stuur jouw mail met download door naar mijn kinderen, waarvan ik hoop ter inspiratie (zingeving voor mezelf en anderen ☺)
Lezersreactie Helma


Dank voor dit prachtige, inspirerende en positieve E-book. Ik heb ervan genoten 
Lezersreactie Alice


Een inspirerend boek die ik naar collega’s zal sturen als aanrader, en zeker ook nog vaak aan zal halen.
Het valt mij op dat vooral vrouwelijke collega’s hier baat bij zullen hebben;) 
Lezersreactie Bianca

 

E-book Beïnvloed je eigen geluk

* indicates required
Astrid Kies

Postadres:
P. van Trooswijkstraat 171
2522 DR Den Haag
mobiel: +31 645 260 571

Bezoekadres

Het Nieuwe Kantoor
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Social Media/ Contact

        
Back to Top