Over Astrid

Over Astrid

Ooit hoorde ik iemand zeggen “Maak van je hobby je werk”. Niet voor niets heb ik een tweede hypotheek genomen om te zorgen dat ik mijn tweede carrière kon realiseren: trainen en coachen binnen mijn eigen bedrijf. Eerst deed ik dit als oprichter en eigenaar van art 2 advance en nu onder mijn eigen naam ‘Kies, voor jezelf’. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!

‘Kies, voor jezelf’ is waar het in het leven over gaat wat mij betreft. Je hebt eerst goed voor jezelf te zorgen om ook goed voor de ander te kunnen zorgen. De flight safety van luchtvaartmaatschappijen is hiervoor een mooie metafoor. Een flight safety is een instructie die je vooraf krijgt over de veiligheid aan boord. Ze geven aan dat bij het eventueel wegvallen van de luchtdruk je het mondkapje dat je krijgt over je mond en neus hebt te plaatsen, zodat je zuurstof krijgt. Het belangrijkste is dat je hierbij eerst het mondkapje zelf opzet en dan pas de ander helpt. Vrij vertaald: zorg eerst voor jezelf dan kun je beter voor de ander zorgen. En uit alle trainingen, coachsessies en persoonlijke ervaringen weet ik dat het soms best een klus is om echt te kiezen voor jezelf.

Ik heb ook echt gekozen voor mezelf. Met al mijn kennis en ervaring vanuit de overheid en de commercie mag ik elke dag werken met mensen die willen ontwikkelen om meer uit hun werk en leven te halen door heldere keuzes te kunnen en leren maken. Persoonlijk vind ik NLP een prachtige methode om je te ontwikkelen, simpelweg omdat het praktisch is en direct toepasbaar.

Als trainer en coach vind ik het belangrijk om te inspireren, te motiveren, te confronteren, to the point te zijn, te doen, te denken in mogelijkheden, te ontdekken, te enthousiasmeren, in te voelen waar het werkelijk om gaat. En dat allemaal met een dosis humor.

Als ik dingen doe en zaken behandel die ertoe doen in mijn leven dan draagt dit zeker bij aan mijn levensgeluk en werkplezier.  Hierdoor ontstaat vaak een win-win situatie voor de mensen om mij heen en voor mezelf. Daarom voel ik een enorme dankbaarheid voor mijn fantastische baan als trainer, coach en ondernemer.

Ik ben opgeleid als internationaal gecertificeerd NLP trainer, coach en timeline practitioner

 

 

Astrid Kies

Postadres:
P. van Trooswijkstraat 171
2522 DR Den Haag
mobiel: +31 645 260 571

Bezoekadres

Het Nieuwe Kantoor
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Social Media/ Contact

        
Back to Top