Secretary Management Institute

De cursus NLP voor secretaresses heb ik gretig en met veel interesse gevolgd. In de drie dagen krijg je zóveel informatie dat je hersenen nadien bijna ontploffen, maar dan heb je ook wél een heleboel nieuwe kennis tot je beschikking om de communicatie met anderen te verbeteren en te verdiepen. Automatisch krijg je ook meer inzicht in jezelf en leer je wat je valkuilen zijn.

Sylvia


Overtuigend communiceren en profileren met NLP
NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een krachtige methode om effectief te communiceren, zodat wat je wilt zeggen goed, duidelijk, krachtig en overtuigend overkomt. Je leert bewuster om te gaan met alledaagse situaties. Praktische technieken zorgen ervoor dat jouw communicatie en persoonlijk functioneren verbetert: je maakt een sprong in jouw persoonlijke groei!

  • Hoe kom ik over en welke invloed heb ik hierop?
  • Wat is het effect van mijn communicatie en gedrag?
  • Heeft mijn gedrag het gewenste effect?
  • Hoe verkoop ik ‘nee’ zodat ik er geen last van heb?

Na deze cursus NLP voor secretaresses communiceer je duidelijker en krachtiger. Je beïnvloedt en stuurt jouw eigen communicatie en daarmee ook het effect op anderen. Lees hier wat deze opleiding voor jou kan betekenen

De opleiding senior management assistent train ik samen met Titia Huisman. Samen hebben we enorm veel ervaring en al honderden management ondersteuners getraind. Het is inmiddels de best bezochte opleiding bij SMI die keer op keer beoordeeld wordt met een 9,4!

Secretary management institute

 

 

Senior Management assistent
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling?

Je beheerst de basisvaardigheden als plannen, organiseren, samenwerken en communiceren feilloos. En je wilt nog beter worden in jouw vak; je manager voorzien van goed advies en steviger in je schoenen staan. De opleiding senior management assistent leert je vaardigheden waarbij je breder leert kijken en werken.

Dit is dé perfecte opleiding als je een stap wil maken in je persoonlijke groei en je zicht op zakelijk gebied verder wil ontplooien. Hierna ben je niet alleen klaar om ondersteuning te bieden, maar ook de rol aan te nemen van sparringpartner en adviseur. Let op: er zijn slechts 14 plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij.

Bekijk hier wat deze opleiding je te bieden heeft!

Sinds 2007 traint Astrid Kies bij SMI. Naast trainingen voor de open markt, traint zij ook veel incompany. Astrid is een van de toptrainers bij ons instituut waar we enorm graag mee samenwerken.

Door haar ervaring, gedrevenheid en enthousiasme weet ze mensen te raken en in beweging te krijgen.

Ze kan zich goed aanpassen aan de situatie en zich inleven in de problematiek en de organisatie. Ze weet op ieder niveau de juiste boodschap over te brengen.

Astrid Kies weet feilloos de pijnpunten te benoemen en zet je met één vraag aan het denken.

Een cursiste omschreef haar als een geweldige trainer en een fantastisch mens! Een inspiratie voor iedereen!  Die communicatievaardigheden wil verbeteren (met als doel: krijgen wat je wilt, doordat je leert duidelijker te zijn en je je manier van communiceren afstemt op de ander) en als bonus te leren hoe je een verbeterde versie van jezelf kunt worden! “Ze krijgt een 10 met een griffel.”

Sabine Slagter-Donders
manager open en in company opleidingen

Sabine Slagter Donders

 

 

Astrid Kies

Postadres:
P. van Trooswijkstraat 171
2522 DR Den Haag
mobiel: +31 645 260 571

Bezoekadres

Het Nieuwe Kantoor
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Social Media/ Contact

        
Back to Top